Piolet.ro

De pe la cunoscătorii Pioletelor

De pe la cunoscătorii Pioletelor

Florin Piersic jr.

Fetele mişcă munţii

UNESCO

În calitate de Coordonator UNESCO România, am avut deosebita bucurie de a colabora cu Monica, Oana și Andreea, începând cu anul 2007, în cadrul mai multor proiecte, dintre care vreau să subliniez cele 7 întâlniri internaționale care au avut loc în Rezervația Biosferei Delta Dunării, cu o medie de 250 de participanți per ediție – profesori, elevi, specialiști din cadrul Secretariatului UNESCO Paris, ambasadori sau membri ai Corpului Diplomatic acreditat în țara noastră, oaspeți din peste 30 de țări. În cadrul acestor evenimente, Monica, Oana și Andreea au pilotat organizarea, însuflețind încredere colegilor și participanților, găsind de fiecare dată soluțiile adecvate.
Dacă ar fi să le caracterizez în câteva cuvinte, aș spune despre fiecare în parte și despre toate la un loc că emană echilibru, loialitate, inițiativă, responsabilitate, calm și dinamism, optimism, reale calități de lider cu idei practice care transformă fiecare grup participant la un eveniment într-o echipă strălucită.

Lucreția Băluță
Coordonator Național al Școlilor Asociate UNESCO și Coordonator Internațional al Programului Blue Danube River Project – UNESCO Paris, Comisia Națională a României pentru UNESCO, 2016

ARBDD

Din 2009 am început colaborarea cu Monica pentru organizarea activităților de celebrare a Zilei Mondiale a Mediului în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Dintre cele mai de răsunet acțiuni organizate în parteneriat, le amintesc pe cele destinate naturii, precum și programelor educaționale în Delta Dunării.

Prin disponibilitatea sa de colaborare, prin seriozitate, profesionalism și bune relații consolidate cu parteneri străini, s-a reușit atingerea unui alt deziderat al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, respectiv lansarea pe plan internațional a concursului „O Șansă Dunării Albastre”.

Prin sprijinul acordat de-a lungul celor 7 ani de colaborare, Monica s-a dovedit a fi un partener de încredere, demonstrând bune abilități de comunicare, responsabilitate, integritate și deschidere spre implementarea de proiecte pentru biodiversitatea specifică Rezervației și oamenilor Deltei.

Grigore Baboianu
Guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării – ARBDD, 2016

RFI România

Am lucrat în parteneriat cu Monica timp de 6 ani și am fost foarte mulțumiți de colaborarea cu o persoană serioasă, echilibrată, dinamică și deschisă precum Monica, un câștig pentru orice echipă de marketing și comunicare.

Succesul unui important eveniment de mediu pe care RFI l-a organizat, respectiv „Parking Day”, se datorează și parteneriatului gestionat de Monica, prin campaniile de PR, comunicare și informare pe care le-a desfășurat pentru acest eveniment.

Ina Dumitrache
Director Adjunct, Radio France Internationale – RFI România, 2016

Evolutiv Consultants Network

Am avut bucuria să o cunosc pe Andreea cu prilejul participării sale în programul Evolutiv HR. Am parcurs împreună o perioadă de șase luni, iar Andreea m-a impresionat prin seriozitatea cu care abordează temele în discuție.

Am apreciat în mod deosebit fapul că studiază pe diverse subiecte profesionale în domeniul talent management și development și că își dezvoltă apoi propriile opinii. Dorința ei de a învața continuu mă face să cred că este un partener deosebit, scormonitor, care încearcă în permanență să găsească soluții inovative.
Îi doresc Andreei mult succes în toate proiectele pe care și le propune!

Cristina Țirulnic
Executive Partner, Evolutiv Consultants Network, 2016

Veolia

Am avut plăcerea de a lucra cu Andreea în mod curent, în calitatea sa de specialist HR. Andreea este un foarte bun cunoscător al domeniului său, un profesionist orientat către client și rezultat, adoptând de fiecare dată o abordare globală în rezolvarea problemelor, bine documentată și în termenul stabilit.

Și-a asumat îndeplinirea și responsabilitatea mai multor proiecte importante pentru compania noastră, precum crearea și îmbunătățirea continuă a proceselor de învățare și dezvoltare a resurselor umane și managementul performanței, a propus noi proiecte pentru sisteme de competențe și planificare a succesiunii/ carierelor, a implementat programe de formare apreciate în cadrul galelor de profil și s-a implicat voluntar în diverse proiecte de comunicare/ PR și de construire a unor comunități interne, livrând totodată cursuri de comunicare.

Personal, cu siguranță aș lucra alături de Andreea în eventuale contexte viitoare.

Mihai Zânt
Manager Training și Recrutare, Apa Nova București – Veolia, 2016

Zoli TOTH Project

O cunosc pe Oana de pe vremea când colaboram intens cu Apa Nova Bucureşti. Este o adevarată profesionistă care insipira încredere echipei şi care se dedică total cauzei. Siguranţa ei molipseşte pe toată lumea din primele momente.

Baftă multă în tot ceea ce faci! 🙂

Zoli Toth
Artist/ Manager – Zoli TOTH Project, 2016

Asociația Grădinilor Botanice din România

Oana Ranetti este un remarcabil specialist în comunicare, cu aptitudini deosebite în organizarea evenimentelor mediatice.

Parteneriatul profesional pe care l-am derulat împreună în ultimii ani, în cadrul proiectelor ştiinţifice „Diversitatea florei, vegetaţiei şi faunei din zona Staţiei Arcuda” şi „Biodiversitatea apei – Tur de vizitare habitate protejate pe situl Uzinei de producţie apă potabilă Arcuda”, au evidenţiat pe deplin calităţile manageriale ale Oanei.

Înclinată către cunoaşterea naturii, către educaţie în spiritul protecţiei acesteia, Oana Ranetti a organizat evenimente deosebite, adresate atât specialiştilor cât şi publicului larg, pentru promovarea acestor valori.

Prof. univ. dr. Anca Sârbu – Universitatea din Bucureşti
Vicepreşedinte al Asociaţiei Grădinilor Botanice din România, 2017

X