Piolet.ro

Programe alternative de petrecere a timpului liber pentru copii

Programe alternative de petrecere a timpului liber pentru copii

Piolet Eveniment, în parteneriat cu Clinica Oana Nicolau, propune și dezvoltă o serie de programe alternative de petrecere cu folos a timpului liber.

Începând cu luna august 2017, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, organizăm la cerere, în fiecare după-amiază de marți și joi, între orele 13:00 – 16:30, Laboratoarele copiilor.

Laboratoarele se organizează în sesiuni susținute de specialiști în comunicare, publicitate și resurse umane. O sesiune conține două laboratoare: marți – Laboratorul de povești și Laboratorul noilor prieteni, joi – Laboratorul de mini-publicitate și Laboratorul noilor prieteni.

Laboratorul de povești readuce frumusețea poveștilor citite și repovestite împreună. Ajută la înțelegerea unui text, înlesnește o exprimare fluentă și corectă, dezvoltă cultura generală, dezvoltă creativitatea, alungă plictiseala și reîmprospătează memoria.

Date de desfășurare: în fiecare zi de marți, pe parcursul lunilor august și septembrie, numai în sesiune cu Laboratorul noilor prieteni.

Număr de locuri: minimum 10, maximum 20.

Laboratorul de mini-publicitate își propune să îi învețe pe copii cum să aleagă informația corectă din publicitatea creată special pentru ei, cum să evite capcanele “pofticioase” și  le dezvoltă simțului critic în privința consumului de publicitate.

Date de desfășurare: în fiecare zi de joi, pe parcursul lunilor august și septembrie, numai în sesiune cu Laboratorul noilor prieteni.

Număr de locuri: minimum 10, maximum 20.

Laboratorul noilor prieteni înlesnește legarea unor noi prietenii prin modalități specifice de comunicare și cunoaștere, ajută la aflarea punctelor comune de interes, la înțelegerea rolului unei prietenii, dezvoltă sociabilitatea și încrederea în propria persoană.

Date de desfășurare: în toate zilele de marți și de joi, pe parcursul lunilor august și septembrie., numai în sesiune cu Laboratorul de povești sau cu Laboratorul de mini-publicitate.

Număr de locuri: minimum 10, maximum 20.

Preţ
Sesiunea de marți: 50 lei
Sesiunea de joi: 50 lei

ÎNSCRIERE

X